Nyerere Nationalpark blev oprettet i november 2019 fra en del af det legendariske Selous Game Reserve, der blev udnævnt til værende en UNESCO verdensarv i 1982, grundet sin mangfoldighed har vilde dyr og sin uforstyrrede natur. Nyerere Nationalpark er nu Afrikas største nationalpark. Parken, med en svimlende størrelse på 30.893 kvadratkilometer er vært for en af verdens største koncentrationer af vilde dyr. Samlingen af dyreliv både i alsidighed og overflod er forbløffende. Besøgende i dette enorme reservat vil kunne vidne til en lang række vilde dyrearter, både almindelige og sjældne.

Nyerere Nationalpark er vært for de famøse ‘Big Five’ og nogle sjældne arter af antilope, såsom roananitolpen, sabelantilopen, oksegnuen, lichtenstein koantilope, kudu osv.

Beliggende i det sydlige Tanzania, langt fra det travle nordlige safari distrikt, forbliver dette storslåede økosystem næsten uberørt af mennesker. Med kun en håndfuld safari indlogeringssteder og meget få besøgende er det stort set uopdaget, helt uberørt og forbliver den sidste ødemark.

Med oprindelse fra floden Rufiji, parkens livline, danner kanaler, søer, laguner, sandbanker og sumpe et af Afrikas mest fremragende økosystemer. Et økosystem, der giver liv til rigelig dyreliv og et ekstraordinært fugleliv.

Vegetationen inkluderer Acacia savanne, vådområder og omfattende miombo skove.

Klima

Nyerere Nationalpark ligger i en højde mellem 100 og 400 meter

Den tørre sæson går ind i løbet af juni og ender i november.

Regnsæsonen er januar – april

Bedste tidspunkt at besøge parken

Det bedste tidspunkt at besøge Nyerere Nationalpark er juni til oktober, som også er højsæsonen. Dyrelivet er meget lettere at se i den tørre sæson, når dyrene samles ved vandkilder og hvor vegetationen er tyndere.

Regntiden er vidunderlig for fugleliv og frodig natur.

Tilgængelighed

Nyerere National Park er tilgængelig enten med regelmæssige flyvninger til parken (daglige flyvninger) fra Dar es Salaam, Kilimanjaro og Arusha eller via kørsel fra byen Dar es Salaam (ca. 5 timer).

Indlogering:

Nyerere tilbyder indlogeringsmuligheder som suveræne private luksus telte beliggende uberørte steder med udsigt over den mægtige Rufiji inde i reservatet til de som ønsker at spendere. Til de rejsende på et lavere budget er der muligheder for indlogering i form af hytter eller camping beliggende få kilometer uden for reservatet.

Aktiviteter

  • Vandresafari
  • Standard safari
  • Safari i åben-sidet køretøj
  • Bådsafari
  • Camping
  • Fisketure
  • Picnic i vildmarken

Best Selling Tours

Send us your details

Mega dk web inquiry form
First and Last Name
example@example.com
Date/month/year
Date/month/year
Above 12 year
Below 12 year