Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

På dette tidspunkt har du indset, at du har over 20 nationalparker at vælge imellem i Tanzania, det kan blive lidt overvældende at beslutte, hvilket safaridistrikt du skal besøge. Vi forstår det og vil gerne gøre det nemmere for dig. Så her er flere grunde til, hvorfor du bør vælge det sydlige safaridistrikt.

Utæmmet

Det sydlige safaridistrikt er et mindre befolket økosystem, hvor dele af det næsten ikke besøges af mennesker, hvilket gør vildmarken så meget mere eksotisk og utæmmet. Safaridistriktet rummer også meget private, forskelligartede safarioplevelser med store landområder med smukke habitater og landskaber!

Aktiviteter

Fra vandreture på tværs af Selous-terrænet til bådtur i Rufiji-floden, er det sydlige safaridistrikt den ideelle safaridestination med masser af aktiviteter og m?der at opleve nationalparkerne på. Du er sikker på ikke at kede dig, givet alle de muligheder, du har til rådighed i safaridistriktet, alt sammen velplanlagt og meget givende for alle typer personer.

Kontinentets største safariparker

Det er overflådigt at sige, at Tanzania huser nogle af de største vildtreservater og nationalparker på kontinentet og er hjemsted for ‘the big five’. Hvis du ønsker at blive fascineret af de enorme økosystemer over det tanzaniske terræn, suppleret med en række og mangfoldighed af myldrende dyreliv, er det sydlige safaridistrikt det bedste valg for dig.

Overkommelige safari-pakker

Med hvad det sydlige safaridistrikt har at tilbyde, ville du blive overrasket over, hvor overkommelig oplevelsen er! Da det nordlige safaridistrikt vinder mere interesse fra sin berømmelse over hele kloden, gør de fleste glip af ægtheden af det sydlige safaridistrikt, uden at indse, hvad de gør glip af til en meget mere overkommelig pris! De bedste ting i livet er sandeligt skjult godt, og det sydlige safaridistrikt er en af dem.

Ønsker du en kombo safari af det sydlige & nordlige safaridistrikt? Intet problem! Kontakt os i dag.

Relaterede indlæg

4 gode grunde til at vælge en privat safari

4 gode grunde til at vælge en privat safari

Du er begejstret for din safari i Tanzania. Du blev solgt fra det øjeblik, du hørte om de mange muligheder og du vil bare nyde det, som det enestående land har at byde på. Men vent nu lidt, hvordan vil du gribe det an? Hvad ville give dig den bedste oplevelse med...

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Det kan være en spændende og sjov proces at beslutte, hvor du skal tage på safari, men med de stadigt større muligheder, steder og aktiviteter, du har til rådighed, kan det hurtigt blive en ret stressende oplevelse. Den stereotype tilgang til safari, der specifikt...

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

Tanzania er velsignet med et eksotisk klima og to meget specifikke årstider; den tørre sæson og den våde sæson. Begge sætter en ære i at fremvise deres skønhed og hvad de har at tilbyde. Lige fra migrationssæsonen til rige farver spredt over horisonten, til mudderbade...