4 gode grunde til at vælge en privat safari

Du er begejstret for din safari i Tanzania. Du blev solgt fra det øjeblik, du hørte om de mange muligheder og du vil bare nyde det, som det enestående land har at byde på. Men vent nu lidt, hvordan vil du gribe det an? Hvad ville give dig den bedste oplevelse med lille risiko, masser af fleksibilitet og en tilpasset rejse gennem det tanzaniske terræn? Vi kan nemt hjælpe dig til at træffe denne beslutning! Her er fire gode grunde til, hvorfor du bør vælge en privat safari i Tanzania.

Din helt egen tilpassede tur

En privat safari garanterer dig frihed i din tidsplan. Mega Adventures har specialiseret sig i at sikre, at fra det øjeblik du begynder at planlægge, er du godt rådgivet, velorienteret og godt bekendt med de muligheder, der er til rådighed. Vi forstår, at specifikke datoer ikke altid fungerer for alle, og vi er ekstremt fleksible omkring det. Hos Mega Adventures kan du frit vælge din foretrukne dato, og vi ordner resten med bevidsthed for tilpasning. Vores rejseplaner er der for at hjælpe dig med at vælge de bedste aktiviteter og parker at besøge, men du kan til enhver tid vælge at tilføje eller droppe en aktivitet eller destination. Det handler om, hvordan vi kan føre dine bedste ønsker ud i livet. Hvis du ønsker at tilføje en natte-safari eller en vandresafari, en solnedgangsoplevelse, en luftballon safari for at opleve vildmarken fra et fugleperspektiv, eller endda tilbringe en ekstra dag i et bemærkelsesværdigt fængslende landskab, kan du tage disse beslutninger og det kan lade sig gøre, uden besvær! En privat safari med Mega Adventures garanterer dig, når det kommer til exceptionelle, tilpassede private safariture.

Eksklusive guider og køretøjer

Fleksibiliteten ved at have din guide og dit køretøj under en safari viser sig, når du vil bruge mere tid på at iagttage et bestemt dyr i dets naturlige, uforstyrrede habitat, eller når du vil dovne lidt, mens du venter på, at solen opsluger horisonten med dens violette og ildfarvede farver, eller oplev et vove dig ud på en solopgangs-safari for at fange farverne fra når solen står op over de vildtreservatets endeløse horisont med frisklavet kaffe i hånden. Vores guider hos Mega Adventures kan skræddersy oplevelsen til at imødekomme din store interesse og passion.

Lokal viden

Apropos vores safariguider; hvad er en safari uden en Mega Adventures safariguide med al den lokale viden, du har brug for for at få yderligere genklang med safarioplevelsen? Med tonsvis af spændende historier, der giver kontekst og karakter til din oplevelse i de tanzaniske savannelande, er du sikker på, at du aldrig kommer til at kede dig eller tabt i oversættelsen af din safarirejse. Med vores venlige guider er du ikke kun sikret sikkerhed og frihed til at bevæge dig rundt, men vil også føle dig som en del af det samfund, du besøger, når du passerer lokale landsbyer og lever gennem deres øjne.

Fejring af særlige begivenheder

Romantisk ferie? Middage med levende lys? Årsdag eller jubilæum? Fødselsdag? Alle disse smukke begivenheder kan integreres i din private safari og gøres tusind gange mere specielle for dine kære. Vi elsker en god overraskelse, at synge en særlig sang eller at forberede den mest romantiske aften midt i vildmarken. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end med vores tilpassede private safarier. Er du spændt? Det ved vi, du er! Vi ser frem til at gøre din drøm om den perfekte private safari til virkelighed.

Relaterede indlæg

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

På dette tidspunkt har du indset, at du har over 20 nationalparker at vælge imellem i Tanzania, det kan blive lidt overvældende at beslutte, hvilket safaridistrikt du skal besøge. Vi forstår det og vil gerne gøre det nemmere for dig. Så her er flere grunde til,...

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Det kan være en spændende og sjov proces at beslutte, hvor du skal tage på safari, men med de stadigt større muligheder, steder og aktiviteter, du har til rådighed, kan det hurtigt blive en ret stressende oplevelse. Den stereotype tilgang til safari, der specifikt...

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

Tanzania er velsignet med et eksotisk klima og to meget specifikke årstider; den tørre sæson og den våde sæson. Begge sætter en ære i at fremvise deres skønhed og hvad de har at tilbyde. Lige fra migrationssæsonen til rige farver spredt over horisonten, til mudderbade...