5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

Tanzania er velsignet med et eksotisk klima og to meget specifikke årstider; den tørre sæson og den våde sæson. Begge sætter en ære i at fremvise deres skønhed og hvad de har at tilbyde. Lige fra migrationssæsonen til rige farver spredt over horisonten, til mudderbade og højt dyreantal, repræsenterer sæsonerne hver især en uforglemmelig oplevelse i deres egen ret. Lad os se på 5 grunde til, hvorfor den våde årstid måske er det, du leder efter.

Dynamiske farver mod det grønne

Den tørre sæson rummer sit spektakulære landskab med dyr, der er camoufleret i nuancerne af grøn umbra og brun, der fosser hen over landet. Med planteædere, der langsomt skrider gennem det tørre græsareal, føles det som den typiske safariscene, men oplevelsen vender 180 grader i den våde årstid. For hvem elsker ikke de forfriskende grønne nuancer tæt pakket med dyr i alle størrelser og farver, der græsser, løber og gemmer sig i det? Den visuelle drøm, som vildtreservaterne efterlader indprentet i dit sind for evigt i den våde årstid, omfatter frodig grønt, hvor der græsses af nogle af verdens mest eksotiske skabninger, som mennesket kender. Nogle af de mest spektakulære tidspunkter for at besøge nationalparkerne er i løbet af den våde sæson, der bringer dyrene sammen for at drikke, parre sig og føde deres yndige afkom tæt på de svulmende floder og høje savannegræs.

Mindre menneskemængder

Den tørre sæsonen er normaltvist, hvor mange mennesker besøger Tanzanias spektakulære parker for at nyde den lyse sol og tørre områder, hvilket betyder, at der i den våde sæson er færre mennesker at se, og dermed en større oplevelse af naturen. Dette giver dig mulighed for bedre at opleve dyrelivet og få oplevelsen af at være den eneste i vildmarken i de store grønne horisonter.

Spar penge!

Fordi de fleste turister booker safari i den tørre sæson, er priserne også normalt meget højere i denne sæson. Spar nogle kroner på din safari i den våde sæson, og du kan stadig nyde en uforglemmelig safari i Tanzania. Dette gælder i øvrigt også for internationale rejser og hotelbookinger!

Fugle og baby-dyr overalt

Den våde sæson er dedikeret til den smukke flok fugle, der hersker på den afrikanske himmel og kan ses i de grønne træer og buske. Hvis du er en fugleentusiast, er denne sæson bestemt til dig. Hvis du er fascineret af baby-dyr, er dette ligeledes din ideelle sæson, da det er det tidspunkt, hvor de fleste baby-dyr fødes i vildmarken, ligesom gnuerne, der kælver i denne sæson på de korte græssletter i Serengeti.

De bedste billeder

Det er overflødigt at sige, at de billeder, der er taget i den våde årstid, har bemærkelsesværdige kraftigere farver, dyreinteraktion og eksotiske landskaber. Som fotograf er du bundet til at blive fascineret af de enorme muligheder, du kan fange med dit kamera i løbet af denne sæson. Safarioplevelser i den våde sæson venter på dig.

Kontakt os i dag for at planlægge din mindeværdige safari med os.

Relaterede indlæg

4 gode grunde til at vælge en privat safari

4 gode grunde til at vælge en privat safari

Du er begejstret for din safari i Tanzania. Du blev solgt fra det øjeblik, du hørte om de mange muligheder og du vil bare nyde det, som det enestående land har at byde på. Men vent nu lidt, hvordan vil du gribe det an? Hvad ville give dig den bedste oplevelse med...

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

På dette tidspunkt har du indset, at du har over 20 nationalparker at vælge imellem i Tanzania, det kan blive lidt overvældende at beslutte, hvilket safaridistrikt du skal besøge. Vi forstår det og vil gerne gøre det nemmere for dig. Så her er flere grunde til,...

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Det kan være en spændende og sjov proces at beslutte, hvor du skal tage på safari, men med de stadigt større muligheder, steder og aktiviteter, du har til rådighed, kan det hurtigt blive en ret stressende oplevelse. Den stereotype tilgang til safari, der specifikt...