Hvorfor vælge tanzania som din safari-destination

Det kan være en spændende og sjov proces at beslutte, hvor du skal tage på safari, men med de stadigt større muligheder, steder og aktiviteter, du har til rådighed, kan det hurtigt blive en ret stressende oplevelse. Den stereotype tilgang til safari, der specifikt henvender sig til forsknings- og udforskningsformål, står ikke længere i dag, da safari også henvender sig til rejsende, feriegæster og flugter fra vores daglige normer. På grund af dette har safari også været nødt til at udvide i tjenester og oplevelser for at sikre ultimativ tilfredshed.

Det største spørgsmål er derfor, hvor er du garanteret at modtage den bedste oplevelse og tjenester til en safari? Hvor vil du blive forkælet med valgmuligheder, når det kommer til destinationer, aktiviteter, landskaber og fleksibilitet?

Anmelderroste nationalparker

Med over 20 nationalparker, der dækker næsten 15% af dets smukke terræn, har Tanzania markeret alle boksene, når det kommer til variation i parker at besøge. Med aktiviteter året rundt i alle parkerne er du ikke fortabt for muligheder for, hvor du skal tage hen, hvilken safari du skal ud på, samt hvilke aktiviteter du skal deltage i under dit eventyr ud i vildmarken. Fra den berømte migration over Serengeti til det berømte chimpansesamfund i Gombe National Park til det utæmmede terræn i Selous Game Reserve og det mere reserverede grønne område i Mahale-bjergene, er du forkælet med valg, når det kommer til eventyr.

Variation i dyrelivet

Fra de fem store til truede arter, der kun findes i Tanzania, er vi rige på dyreliv. Fra eksotiske fugle til primatarter, fra vilde katte og hunde til livet i havet, Tanzania er hjemsted for nogle af de smukkeste, majestætiske og sjældne dyr i verden, som alle lever sammen i flere af vores nationalparker, skove og kyster.

Autentisk afrikansk vildmark

Vi kan forsikre dig om, at Tanzania ikke er nogen zoologisk have. Vildmarken er utæmmet og meget overvåget for at holde det sådan. Parkerne er åbne sletter, hvor dyr lever frit i deres habitat og er strengt beskyttet af Tanzania National Parks Authority (TANAPA). Andre organisationer, der er knyttet til beskyttelsen af dyrelivet i Tanzania, omfatter Tanzania Wildlife Management Authority (TAWA) og Ngorongoro Conservation Authority, for at nævne nogle få. Tanzania er stolt af sit dyreliv og værdsætter det kraftigt.

Autentiske oprindelige samfund

Bosatte lige ved siden af nogle af vores historiske vartegn, vildtreservater og øer, er samfund af livlige beboere, som spiller en stor rolle i at beskytte og pleje økosystemerne omkring vores parker, kyster og ressourcerige landområder. Interager med masaierne, der bor på grænsen til Ngorongoro-krateret, eller landsbyboerne, der bor tæt på Manyara-søen; bliv underholdt af krydderibønderne og deres farverige ture i Zanzibar eller chimpansernes plejere i Gombe-reservatet. Befolkningen lever sammen med dyrelivet med stor respekt for deres rum og hvad de også har at byde på, mens de opretholder historiske traditioner og ritualer, der har været i deres stammer gennem århundreder.

Bredt udvalg af budget-, middelklasse- og luksussafarimuligheder

Med så meget at tilbyde, kan vi forsikre dig om, at vi kan overholde dine præferencer og budget. Tanzania er vært for alle rækker af aktiviteter uanset dit budget. Vores safarier rummer private ture, luftballonture, fly-overs, camping, bådsafari og strande med den nøjagtige omhu og smag, vi kan tilbyde gruppeture og overkommelig camping.

Vandreturs udvidelser

Tanzania er ikke kun glorificeret af sine nationalparker, men også dets vandreture. Tag en vandretur på det højeste fritstående bjerg i verden, Mount Kilimanjaro, eller hendes søster Mount Meru; hun er måske ikke så høj, men det er sværere at nå bjergets top. Ngorongoro-højlandet omfatter også Empaakai og Ol Doinyo Lengai-vandringer, som også kan være meget udfordrende og ikke for de sarte, hvor Ol Doinyo Lengai tæller som en af de hårdeste stigninger med sit ondskabsfulde stejle terræn.

Bedste strandferieudvidelser

Fik vi nævnt de kystnære strande og øer, hvor Tanzania møder Det Indiske Oceans bølger? Disse hvide sand og turkise hav er den bedste måde at afslutte enhver safari på. Udvid rejsen med nogle afslappende dage på strandene ved Zanzibars kyster, eller tag på dykkertur og svøm med delfiner, eller besøg historiske steder såsom Stone Town; du kan være sikker på, at der stadig er masser af aktiviteter eller steder for en afslappende udvidelse efter en safari.

Relaterede indlæg

4 gode grunde til at vælge en privat safari

4 gode grunde til at vælge en privat safari

Du er begejstret for din safari i Tanzania. Du blev solgt fra det øjeblik, du hørte om de mange muligheder og du vil bare nyde det, som det enestående land har at byde på. Men vent nu lidt, hvordan vil du gribe det an? Hvad ville give dig den bedste oplevelse med...

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

Tanzanias sydlige safaridistrikt? Umm ja!

På dette tidspunkt har du indset, at du har over 20 nationalparker at vælge imellem i Tanzania, det kan blive lidt overvældende at beslutte, hvilket safaridistrikt du skal besøge. Vi forstår det og vil gerne gøre det nemmere for dig. Så her er flere grunde til,...

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

5 grunde til at vælge den våde sæson til din tanzaniske safari

Tanzania er velsignet med et eksotisk klima og to meget specifikke årstider; den tørre sæson og den våde sæson. Begge sætter en ære i at fremvise deres skønhed og hvad de har at tilbyde. Lige fra migrationssæsonen til rige farver spredt over horisonten, til mudderbade...