Dag 1: Machame Gate – Machame Camp

Efter morgenmaden vil Jeres guide hente Jer fra Jeres hotel og køre mod Machame Gate. Ca. 1 timers kørsel fra Moshi by.
Ved ankomst til Machame Gate vil Jeres guide ordne registreringen og bærernes bagage vil blive vejet. Imens vil Jeres kok forberede en tidlig frokost til Jer og I kan udforske det smukke område.
Efter frokosten vil I starte dagens hike gennem Kilimanjaros smukke regnskov.
Ved ankomst til Machame Camp vil vores team tage sig af fornødenhederne og slå teltene op. Senere på aftenen laver vores kok mad til Jer, hvorefter i kan genoplade til dagens næste hike.

11 km

1.790 m – 3.010 m

5–7 t.

Regnskov

Dag 2: Machame Camp – Shira Camp

Efter morgenmaden vil I tage afsted mod Shira Camp, hvor vi forlader regnskoven og stiger op af en stejl stenet højderyg mod Shira Plateau og dens hedelandskab. Ved ankomsten til Shira Camp vil I kunne nyde en varm frokost. Senere på eftermiddagen kan I vælge at tage ud på en kort vandretur med Jeres guide for bedre akklimatisering. Herefter vil I vende tilbage til lejren til middag og god nats søvn.

5 km

3.010 m – 3.840 m

4 – 6 t.

Hede

Dag 3: Shira Camp – Moir Camp

Efter morgenmaden fortsætter vi vores stigning til Moir Camp. En kort tur, men vigtig for en ordentlig akklimatisering. Vores team vil lægge op til varm frokost på Moir Camp. Du vil blive forkælet med ekstraordinære udsigter på en god dag i Moir-lejren. Senere på eftermiddagen tager vi en kort akklimatiseringsvandring og vender tilbage til lejren klar til en tidlig middag og god nats søvn.

6 km

3.840 m – 4.715 m

3–4 t.

Hede

Dag 4: Moir Camp – Lava Tower

Efter morgenmaden tager vi afsted mod Lava tower camp beliggende i en højde af 4.600 m. Vi har en kort dag til lejren, hvor vi vil ankomme i tide til en frisklavet frokost. Lawa tower er også berømt for akklimatisering samt bjergbestigere, der vandrer ad Lemosho- og Machame-ruten og fortsætter til Barancco camp beliggende i en højde af 3.900 m.
Aftensmaden vil blive serveret tidligt, hvorefter du kan trække dig tilbage til dit telt for en god natssøvn, da den ultimative udfordring venter.

4 km

4.715 m – 4.600 m

3–4 t.

Alpin ørken

Dag 5: Lava Tower Camp – Arrow Glacier Camp

Idag vil være bjergbestigningens korteste dag. Efter morgenmaden tager vi ud på en kort tur på cirka 2 timer. Resten af dagen vil blive brugt på at slappe af og lade vores kroppe vænne sig til højden. Dine guider giver dig en tidlig briefing og sundhedstjek som hver aften.
Middag og overnatning i Arrow glacier camp.

1 km

4.600 m – 4.900 m

1–2 t.

Alpin ørken

Dag 6: Arrow Glacier Camp – Uhuru Peak – Mweka Camp

En tidlig start omkring kl. 06.00, når jorden er frossen, hvilket muliggør en mere sikker vandring gennem den korte stenfaldszone. Du vil opleve topmødet sidst på morgenen og sandsynligvis være den eneste vandrende på denne episke rute og have topm?det helt for dig selv, efter at alle vandrerne har forladt.
Uhuru Peak – beliggende i en højde af 5.895 m, det højeste punkt i Afrika! Tag en masse billeder og omfavn øjeblikket samt følelsen af at være på det højeste punkt i Afrika. Stigningen tager ca. 5-8 timer. Efter et hvil på toppen, fortsætter vi tilbage ned til Barafu via Stella Point gennem Barafu base camp og helt ind i regnskoven, hvor Mweka camp ligger i en højde af 3.080 m.
Nyd vores sidste aften på bjerget og en velfortjent nats søvn.

4 km opstigning | 12 km nedstigning

4.900 m – 5.895 m – 3.080 m

5-8 t. opstigning | 4-6 t. nedstigning

Arctic | Alpin ørken | Hede

Dag 7: Mweka Camp – Mweka Gate

Efter morgenmaden vil I drage afsted mod Mweka Gate. Turen vil være en kort tur på 10 km ned ad bakke, hvilket tager ca. 3-4 timer.
Ved ankomsten til Mweka Gate vil I modtage Jeres certifikat og Jeres chauffør vil stå klar til at køre Jer tilbage til Jeres hotel i Moshi.

10 km

3.080 m – 1.630 m

3–4 t.

Regnskov

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 Andre rejsemuligheder

Klassisk Safari

Tanzania Luksus Safari

Zanzibar badeferie

Tanzanias bedste destinationer

Tarangire NationalPark

Tarangire er et af de smukkeste områder i Tanzania; det er betagende her, både i tørre og våde sæsoner. Det er også hjemsted for nogle af de største elefantflokke i Tanzania.

Ngorongoro Krater

Verdens største intakte kaldera, 600 meter dyb, 20 km bred, 264 kvadratkilometer. Rigt på dyreliv lever der her det sjældne sorte næsehorn, løver, leoparder og elefanter. Dette gør det nemt at spotte de store fem på en dag.

Zanzibar

Omgivet af smukke hvide sandstrande, et koralrev og frodige tropiske omgivelser er denne eksotiske krydderiø en juvel inden for paradiset, der er Det Indiske Ocean.

Serengeti NationalPark

Muligvis Afrikas mest berømte nationalpark, Serengeti, er en af safariturens fødesteder. Det faktum, at den er hjemsted for ‘The Big 5’ og ‘The Great Migration’, siger det hele.

Lake Manyara NationalPark

Tanzanias mest berømte sø, denne smukke vandingsplads er, hvor du vil se et hav af pink, da den huser tusindvis af flamingoer og over 400 fuglearter.

Nyerere Nationalpark

Nyerere National Park, Afrikas største, blev etableret i november 2019 fra en del af Selous Game Reserve, et UNESCO-verdensarvssted. Det er hjemsted for en forbløffende mangfoldighed af dyreliv.