Tanzania, der er kendt for sine suveræne safari destinationer, tilbyder en af de bedste safari oplevelser. Med mere end 10 års erfaring på dette område bringer vi dig det bedste af safarier i Tanzanias nordlige og sydlige safari distrikter..

Vi har kategoriseret vores pakker baseret på prisklassen for indlogering fra lav budget camping til indlogering i højere prisklasse, alle med et udvalg af safarier af forskellig varighed.

Mens selve safarien fremstår som hovedaktiviteten, har vi i Mega Adventure skabt oplevelsen under hensyntagen til hver eneste detalje, der gør hele safarien til en levende minde. Vi tilbyder mere en bare standard safari, idet de fleste af vores safarier indeholder yderligere aktiviteter i form af vandresafarier, så du kan drage ind i vildmarken og se mere end du kan gennem vinduet fra safari bilen. Ud over vandresafari tilbyder vi morgenmad på savannen, solnedgangs og solopgangs safari samt andre ekstra aktiviteter, såsom natsafari, kulturelle oplevelser og luftballon safari.

Du kan enten vælge en rejseplan fra vores pakker, som også kan tilpasses ELLER designe din egen ved at klikke på LAD OS GUIDE DIG