Det nordlige safari distrikt er uden tvivl det mest populære ikoniske og lettilgængelige safari distrikt. Berømt for den store migration og overflod af dyr, hvilket gør det ofte besøgt og oplever flere menneskemængder, især i højsæsonen (juli – okt & dec – feb). På den anden side giver det sydlige kredsløb muligheden for virkelig at nyde en fjern safarioplevelse i de uberørte landskaber, der kun modtager en håndfuld antal besøgende og tilbyder de mest ekspansive beskyttede områder i Afrika, Ruaha og Selous vildtreservater kan ikke måle sig med nogen anden.

Ydermere tilbyder det sydlige safari distrikt sine besøgende heldet med at se den undvigende Sable, Roan og Kudu for at nævne et par af de arter, der ikke er tilgængelige i det nordlige safari distrikt.

Med hensyn til aktiviteter byder den sydlige del på stor vandresafarioplevelse, game drives og bådsafari. For fans af sportsfiskeri kan dette nydes i nationalparkerne Mahale eller Gombe.

Denne pakke er ideel til dem, der har tid nok til at udforske begge safari distrikter og fuldt ud tilfredsstille deres safari-trang.

Du er velkommen til at kontakte os for at tilpasse en rejseplan til dig.